Skip to main content
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39€!
2310 586699

Η Εταιρία

Ξεκινήσαμε το 1997 με εμπορία και κατασκευή ιατρικών ειδών. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ασχολούμενοι για δεκαετίες με ιατρικά είδη, μας οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια για την εισαγωγή και αντιπροσώπευση ειδών που έχουν σχέση με την βρεφανάπτυξη και το παιδί. Επιλέξαμε την αντιπροσώπευση των βρεφικών – παιδικών προϊόντων της Αγγλικής εταιρίας Kidsme.

Τα παιδιά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους γονείς σε όλο τον κόσμο. Και εμείς, με τα προϊόντα της Kidsme, αφήνουμε τα παιδιά να μας εμπνεύσουν, ώστε να σας προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα  βοηθήσουμε να μετατρέψετε καθημερινές στιγμές σε ξεχωριστές και αξέχαστες εμπειρίες.

Οι γονείς, δεσμευμένοι, ενεργοί και αφοσιωμένοι πιστεύουν σθεναρά σε μια υγιή αρχή για τη ζωή.  Και εμείς, με τα προϊόντα  Kidsme, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τις χαρές απλών λύσεων με τους γονείς.   Διαφορετικές παλέτες γεύσεων και υφών κατά τη διάρκεια των γευμάτων, μετάβαση από το υγρή σε στερεά τροφή, εργονομία, ασφάλεια και ευκολία στην αυτο-τροφοδοσία, ανακάλυψη  νέων τροφών. Με τα Kidsme είναι μια ευκαιρία για εσάς και το μικρό σας να απολαύσετε μαζί, χαρούμενα και χωρίς προβλήματα τα γεύματα και το παιδί να οικοδομήσει υγιεινές διατροφικές συνήθειες σε νεαρή ηλικία.      

Με τα  Kidsme, η αποστολή μας είναι η δημιουργία ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων που ωφελούν την ανάπτυξη του μωρού και την ενδυνάμωση των παιδιών ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην χαρά και στην ανακάλυψη προτιμήσεων, υφών και αισθήσεων.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το μέλλον όλων μας, του δικού μας και των παιδιών μας. Προσπαθούμε, παρουσιάζοντας προϊόντα που βοηθούν στην χρήση όλο και λιγότερων πλαστικών, να συμβάλλουμε στην εξέλιξη χωρίς να βλάπτεται το περιβάλλον.

Έτσι επιλέξαμε τα δύο προϊόντα, stojo και bobble που συνάδουν με τις αρχές μας. Επαναχρησιμοποιούμενα και ανακυκλώσιμα. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μία ευκαιρία στον πλανήτη μας. Όλοι ξεκινάμε από κάπου, μέχρι η οικολογική συνείδηση να εμποτίσει όλους μας ως χρήστες και καταναλωτές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία για τα προϊόντα μας, πέραν των πληροφοριών που βρίσκονται στο site.

Η εταιρία μας HIPPOCRATES TOP PHARMACY IKE θυγατρική της HIPPOCRATES TOPMEDICAL AE, www.hippocratestopmedical.com, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και εμπορία ιατρικών αναλωσίμων ειδών. Έχει έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης και γραφείο πωλήσεων στην Αθήνα.

Διαθέτοντας ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων, το πελατολόγιο της εταιρίας μας στον κλάδο της υγείας,  περιλαμβάνει: ιδιωτικές κλινικές, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, εταιρίες τροφίμων, εταιρίες μέσων ατομικής προστασίας και υγιεινής, αλυσίδες super market, λοιπές εταιρείες διακίνησης ιατρικών ειδών και καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα διακινούμενα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα  διαθέτουν πιστοποίηση CE και πληρούν προδιαγραφές και πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής νομοθεσίας. Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ασφαλή, εύκολα στη μεταχείριση τους και εύχρηστα από τους τελικούς χρήστες. Φέρουν λεπτομερείς οδηγίες και περιγραφές επί των συσκευασιών τους, όπως επίσης και barcode

Καίρια σημασία έχει το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της που με την προσπάθειά του, ανεβάζει τον δείκτη υπηρεσιών της εταιρίας προς τους πελάτες της σε υψηλά επίπεδα. Οι άνθρωποι της, καθιστούν την εταιρία σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον ανταγωνισμό, προς όφελος πάντα των πελατών της.

Στα χρόνια της ύπαρξης της εταιρίας έχουμε αποκτήσει μία πολύ τίμια και ειλικρινή σχέση με πελάτες, προμηθευτές και συνεργαζόμενους φορείς.

Το προσωπικό και η διοίκηση της εταιρίας, ευχαριστούμε όλους εσάς, συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες χονδρικής και λιανικής που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν στην πορεία μας μέχρι σήμερα.

fancymate-logo

Τα νέα και οι προσφορές μας στο email σας!

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μόνο σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και την παρούσα πολιτική απορρήτου, καθώς και με τη συγκατάθεσή σας, ανάλογα με την περίπτωση. Σε πολλές περιπτώσεις, δεδομένα επίσης χρησιμοποιούνται μόνο σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή. Για τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων, ζητάμε, ανάλογα με την περίπτωση, πληροφορίες επικοινωνίας όπως το όνομα, η διεύθυνση για την παράδοση και την τιμολόγηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που εσείς έχετε επιλέξει. Οι πληροφορίες που δίδετε κατά τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας, προκειμένου οι πελάτες να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να λαμβάνουν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Περαιτέρω, οι πληροφορίες που συλλέγει η εταιρεία μας μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν την επισκεψιμότητα της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Η εταιρεία μας δε διαβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της παρά μόνο αν αυτό απαιτείται για την εκτέλεση της σύμβασης.
Διαβάστε περισσότερα